Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ti co provozují hazard jsou stejní šmejdi jako okrádači dementů.

.

0 0
možnosti
Foto

V normální společnosti, v normální klasické hospodě by ke hráči, co překročí jistou mez přišel hospodský a řekl: "Josef, jdi domů, doma máš ženu a hladový děcka", poplácal by jej přátelsky po zádech a Pepa by šel.

U nás je to jinak, všichni musí makat pro zisk (pokud vím, na automaty se dávají nebo dávaly kolky a ne zrovna za malý peníz). Tak i hospodský si víc všímá výdělku než štamgastů.

Ještě že máme toho deratizátora, co se všechno postará Rv

Ahoj Jarmilo, máš tam K R^

O problémech se má mluvit, zákazy nic neřeší.  To jen totalitě zákazy a sankce vyhovují, neumí to jinak.

1 0
možnosti
Foto

Hernami se moc nezaobírám ale tohle je z našeho města a aktuální:

- Měli jsme divadlo, neuživilo se, bylo zavřené, nakonec jej za 1 Kč koupil hrací magnát, přes protesty města i čtvrtě, kde se nachází.

- Existující herny se zavřou (asi) a budeme mít jedno véliké kasino.

- V tom Kasinu asi budou hrát andělé, zodpovědní, prověření, řádně deratizovaní.

Naše kultura uvadá, zelenou mají daně, velká kasina a velko-celky.

A pak někdy zjistíme, že kultury máme málo, tak začneme dotovat nové divadlo... To původní divadlo se jmenovalo "Nové divadlo" a bylo v Hodolanech.

1 0
možnosti
Foto

Trochu mě překvapuje, že autorku pohoršuje expresivní výraz "deratizace" a o majitelích heren mluví o řádných občanech platících daně a jejich činnosti jako segmentu  loterie (ať je segmentem čehokoli, pod loterií si představíme Sportku  nebo los do tomboly). Takto vylíčený stav poněkud nekoresponduje s pozorováním, ani s objektivním stavem patologického hráčství a na tuto činnost vázanou zločinnost. 

Osobně si neumím představit rozumný argument proti regulaci hazardu, kromě onoho slušného majitele herny, který investoval  a má obavu o svoji živnost. Ten by měl mít čas a prostor se nové vyhlášce přizpůsobit nebo začít podnikat v něčem méně kontroverzním.

0 0
možnosti

Rétorika i chování ANO je jedna kapitola. V případě omezování hazardu však je dobře, že se tomu tak děje. Hazard je ve skutečnosti omezování svobody.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte že hazard bude omezen? U nás bude povýšen - jen pro některé. Nejsem přítelem heren.

0 0
možnosti

Hezké. Stránky ANO evidentně slouží svému účelu. Populismus, který ovšem sklízí úspěchy. Když si člověk přečte i-diskuze, tak se vůbec nediví, že ANO má 30 % voličů, nebo kolik. A ještě k té deratizaci - ona probíhá na více frontách. Třeba na frontě deratizace restauračních zařízení, obchodníků - vše směrem k velkým a "čistým" hráčům. Já nechci deratizaci, krysy se stejně přesunou z heren na internet.;-D Chytrým telefonem nebo notebookem dnes vládne opravdu i ten méně vzdělaný.:-) A v potravinářství? Mě stačí ty malé a dle babišovců špinavé provozovny (proč to u malého špinavého řezníka sakra tak voní a v provozovně Kosteleckých uzenin je na zvracení?);-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Jarmila Novotná