Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je smutné jak postupně lidé rezignují na omezování svých svobod ať je to regulace hazardu,kouření,stravování dětí ve škole,likvidace speciálního školství,povinná docházka do předškolních zařízení.V obcích zákaz zahradních prací o víkendech,omezování otevírací doby restaurací atd.Profesionální rozsévači dobra vymýšlejí blbosti,abychom měli o čem dikutovat a neměli čas sledovat v kolika dozorčích radách kdo z nich sedí,kolik stát jejich firmám odpustí na daních a kolik státních či evropských dotací jejich firmy obdrží.A my to všechno baštíme a těšíme se až nám zregulují i ty ,,internety" a třeba i spotřebu toaletního papíru

a zase budeme ty stbáky a komouše volit,protože od nich někde v metru dostaneme zadara koblihu,tomu sousedovi -živnostníkovi co má nový auto konečně zavedou to ,,EET" no a nám důchodcům přidají celých 40 kaček.No není to nádhera?Všechno to přece dělají pro nás,občany!Že by mohl mít občan i mozek,to je ještě nenapadlo.

0 0
možnosti

A17l65e45x 89G17r75e61g61o34r

10. 11. 2015 9:58

Bydlím na vesnici a  že platí protihluková vyhláška kvituji s povděkem. A stejně tak nevnímám regulaci hazardu jako omezování mé svobody či svobody své rodiny a svých dětí.  Proč bych měl ve tři ráno poslouchat opilce, kteří se svobodně vracejí z hospody otevřené nonstop? Kde jsou mé práva na klid? Proč se mé děti musí v první třídě výukou přizpůsobit těm, kdo na své děti kašlou a tyto nemají základní vědomosti?

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Jarmila Novotná