Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Mgr. Blaha má naprostou pravdu ve všech bodech. Chápu, že vy, v obavách o vlastní pracovní místo, budete rozporovat každý argument, který jde proti vašemu přesvědčeni, proti vaší "pravdě".

Nicméně je realitou, že sociální složení ABSOLUTNÍ většiny všech hráčů v kamenných hernách je takové, jak jej popisuje Mgr. Blaha. A nic s tím nenadělá ani vaše tvrzení o údajné dlouholeté praxi v herně. Každý, opakuji každý, kdo podobné zařízení kdy navštívil, nebo se pohyboval alespoň v jeho blízkosti, viděl, jaké společenské trosky jsou přilepeny k automatům. To, že v okolí heren dochází k vyššímu nápadu trestné činnosti je zcela evidentní z policejních statistik. Mimochodem - všimla jste si někdy, kolik je na většinu heren v těsné blízkosti nalepeno zastaváren? To je také velice zajímavý úkaz! Svým způsobem i logický, ale kdo nechce, ten nevidí...

Zkrátka - herny ve městech nemají co dělat. Kdo si chce zahrát, ať si zajde do oficiálního kasina nebo si hraje on-line. Herny v té podobě, jak je známe ve většině českých měst, skutečně nikdo nepotřebuje (až na pár zaměstnanců, kteří však statisticky nezaměstnanost nijak výrazně neovlivní).  

2 0
možnosti
Foto

Jak píšete o sobě "Názory nejsou správné ani nesprávné, záleží jen na úhlu pohledu." S vašim úhlem pohledu nemohu souhlasit.

2 0
možnosti

K otázce 2 -  Blábol to je. Tedy ta Vaše otázka.  Odpověď je (alespoň pro neujaté) jasná:  Internetové sázky v ČR existují. A "kameným" chlebíček již dnes ujídají. Ovšem daněmi státu (občanům) nepřispívají. Nová zákonná norma (četla jste pozorně návrh?) nesleduje nic jiného, než donutit internetové (zahraniční) firmy k registraci a placení daní. Já - na rozdíl od Vás - bych tušil, že podmínky pro sázení se spíše zhorší, rozhodně nezlepší.

1 0
možnosti

K otázce 1 - Jak Vy jste přišla na to, že odhady nesouhlasí?       Umíte číst? Zástupce MF konstatuje, že  i   k d y b y    byli všichni zaměstnanci nekvalifikovaní, naroste nezaměstnanost o tolik a tolik lidí. Člověk běžbě sečtělý rozumí, že protože  n e j s o u   všichni nekvalifikovaní, najde jich zaměstnání více a nezaměstnanost nevroste až tolik. To jste fakt nepochopila? Nepochopitelné!        Proč by vůbec mělo dojít k uzavření "podniků se zvláštním režimem". To by měly být hospody, kde automaty jsou doplňkem. Pokud tomu tak není, je jejich provoz nezákonný.  Takže 5% odhad (těch zákonně provozovaných) se zdá být vysokým.

1 0
možnosti

Tím,že nemohu legálně prodávat drogy,nevzniklo 2000 pracovních míst.To jsou koniny.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS