Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J83a94n 31K28o29t79t74a27s

22. 11. 2013 9:02

Podíval jsem se do odkazů a zjistil jsem, že se jedná o stránky s názvem "7bezhazardu". Klasický server aktivistů, podobný svým štěkáním a vytím na měsíc, jakým je fb s názvem "Hvězdy proti hazardu". Příběh o napadené těhotné ženě, potulující se kolem herny nebo jí dokonce navštívené je pravděpodobně vymyšlený nebo silně nepravděpodobný. Soudím z toho, že se vůbec nezaobírá podstatou napadení, pouze sděluje, že si nějaká žena stěžuje na hluk kolem herny. Vážení - bydlím přímo před hospodou postavenou pod okny domů (viz: http://www.bezpravi.wz.cz ), hospoda tam vždy byla bez herny a byl v noci bordel. Teď tam zavedli hernu - a bordel zůstal. Zavedením herny se však začalo v hospodě míň chlastat a také je před ní menší kravál. Také jsem si na zmiňovaných stránkách ověřil, že uváděné údaje o hazardu jsou opsané ze známých fabulací Matěje Hollana, a pak několik odkazů je směrováno na MUDr. Nešpora, doktora, který pod každým občanem, se kterým se setká vidí pacienta pro své psychopokusy. Opsané citace z amerických a jiných pramenů se ovšem nedají implantovat na české prostředí, tak jsem je pouze s úsměvem odložil. Imaginární těhotná paní Klára na jednom místě proklamuje: "„Plošný zákaz heren je jediný způsob jak se zbavit všudypřítomného strachu z lidí okolo nich – narkomanů, bezdomovců, kriminálníků". Tady jsem se zastavil, takovou hloupost je třeba osvětlit:

1) Bezdomovec v herně.  - Co by tam dělal? Ohřál se pouze, protože je venku zima a jeho vlast a společnost udělali společně všechno proto, aby byl bezdomovcem?

2) Narkoman v herně. - Co by tam dělal? Píchal si nebo šňupal u hracího stroje? Provozovatelé heren si tyto typy velmi pečlivě hlídají a nekompromisně vykazují.

3) Kriminálník v herně - ten by se vyskytovat mohl - obvykle navštěvuje místa, kde se vyskytují tržby. Ale to bychom museli započíst i další místa jejich výskytu - pošty, banky, kiosky, obchody se šperky, loterijní a tipovací sběrny. Tohle všechno by podle těhotné Kláry mělo být zrušeno?

Vzpamatujte se!

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 651x
Jarmila Novotná