Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V dnešní době si může psát blog kdekdo. I paní Novotná. Vy sama jste zažila, jaké to je bý gamblerem? Myslím, že ne. Já ano. Gambling je cítit a vidět všude. Hrají bohatí i chudí. Hloupí i inteligentní.

Dokonce i podprůměrně inteligentní člověk ví, že herna je od slova HRA - tedy ZÁBAVA

Tato Vaše věta poukazuje na to, že o závislosti víte kulový. Zkuste se zavřít na 5 měsíců do léčebny. A teprve pak možná snad trochu pochopíte. Hrají i vysoce inteligentní lidé, znající hodnotu peněz. Mající morální hodnoty. Ale závislost je změní a postupně ničí. Stávají se znás pokrytci, lháři, zloději. Je vám ze sebe sama špatně. Najednou přestanou uvažovat racionálně. Neumíte si říci a dost. Jdete právě i přes tu hranici.

Knížka od Martina Svobody by měla být povinnou četbou. Aby lidé věděli, jak se můžou kdykoli misky vah přehoupnout a už to člověka táhne dolů.

A naši poslanci jdou vesele gamblingu na ruku. Se ani nedivím, když za to mají parádní malé domů. Sněmovna, vláda, senát, zastupitelstva. Vše je prohnilé. A jen málo politikům jde opravdu o blaho jejich občanů, celé země. Jen nahrabat.

Určitě nejsem zastáncem zákazu všch heren. A regulace tu musí být. Stačí 2 kasína v Praze. A v menších městech jen 1. A pokud si budu chtí zahrát, složím zálohu, např. 10000 Kč, kterou mi při odchodu vrátí. Tak jako to mají v Las Vegas (ne všude). Zakžte reklamu na hazard. Zakažte reklamu na alkohol. R^

0 0
možnosti

A zapomněl jsem dodat ke knížce Já, hráč. Té scénce u rulety, jak jistý provozní zaskočil dozadu a nějak ruletu pošteloval, a Martinovi nechal něco vyhrát, vůbec nevěřím. Přesto si myslím, že je elektronická ruleta naprogramovaná :-/

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS